Нови 41 заболени од корона вирус, еден починат

Во последниве 24 часа утврдени се 41 случаи на Ковид-19 во земјава. Со тоа вкупниот број на заболени достигна 1367 лица.

Потврден е и еден смртен случај. Станува збор за пациент кој имал даунов синдром. што е прв ваков случај во нашата земја.

Вкупниот број починати лица кај до денеска е 58.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Следете нè на Facebook!


This will close in 30 seconds

Show Buttons
Hide Buttons