Николовски од СДСМ: Водиме пред ВМРО-ДПМНЕ во општините каде тие немаат кандидати

Генералниот секретар на СДСМ и шеф на Централниот Изборен Штаб на коалицијата „Најдоброто за мојата општина“, Љупчо Николовски вечерва се заблагодари на сите кои излегоа да гласаат и ја направија македонската демократија да биде европска.

Истакна дека СДСМ до овој момент победува или има сигурно водство во овие над 28 општини.

-Пред ВМРО-ДПМНЕ убедливо водиме и во други македонски општини, каде што или немаат кандидати или водиме пред нив. Како што се Куманово, Долнени, Дебарца, Струга и многу други македонски градови, истакна Николовски.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Следете нè на Facebook!


This will close in 30 seconds

Show Buttons
Hide Buttons