НЕОФИЦИЈАЛНО ПРВ СЛУЧАЈ НА KOPOHA ВО МАКЕДОНИЈА: Се очекува и официјална потврда во секој момент

Неофицијално е потврден првиот случај на коронавирус во Република Македонија, пренесува телевизија Сител. Во секој момент се очекувуа и официјална потврда од министерството за здравство. Набрзо Венко Филипче треба да одржи прес конференција во Владата на Репулика Македонија.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Следете нè на Facebook!


This will close in 30 seconds

Show Buttons
Hide Buttons