Мицкоски прогласи победа на изборите

Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски прогласи победа на локалните избори на својот Фејсбук профил.

„Народот е определен. Надежта e родена. За секој човек во Македонија. Заеднички за новата иднина. Победа и голема одговорност! Ви благодарам народе на Македонија!“ напиша тој.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Следете нè на Facebook!


This will close in 30 seconds

Show Buttons
Hide Buttons