Комисијата ќе предложи враќање на полицискиот час за продолжениот викенд

Алсат објави дека комисијата за заразни болести ќе предложи враќање на полицискиот час од четврток во 21:00 часот до понеделник во 05:00 часот.

Движењето ќе биде забрането на целата територија на градот Скопје, со сите општини, како и во градовите Тетово, Куманово со Липково и Штип.

За другите градови, се предлага воведување на полициски час од 16:00 до 5:00 часот следниот ден.

Предлогот мора да биде усвоен на следниот состанок на Владата.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Следете нè на Facebook!


This will close in 30 seconds

Show Buttons
Hide Buttons