Ковачки: 2001-ва бегаш од војска, 2020-та пред истата војска држиш говор како државник

2001 бегаш од војска и не го плаќаш долгот кон татковината, 2020 пред истата војска држиш говор како државник, пишува Драган Ковачки.

Таков ли треба да е патот до успехот и на младите генерации? – прашува тој.

2001 бегаш од војска и не го плаќаш долгот кон татковината, 2020 пред истата војска држиш говор како државник.Таков ли треба да е патот до успехот и на младите генерации?#Хипокризија#МоралнаДекаденција

Posted by Драган Ковачки on Sunday, October 18, 2020

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Следете нè на Facebook!


This will close in 30 seconds

Show Buttons
Hide Buttons