Ковачки: Македонија е на апарани, а во исто време отпочнува кампања за локални избори во Штип и Пласница

Прогласена кризна состојба на цела територија и истиот ден отпочнува кампања за локални избори во Штип и Пласница. Аман бре луѓе, аман веќе, дај симнете се на земја и свесте се, Македонија е на апарани, реагира преку социјалната мрежа на Твитер членот на ИК на ВМРО-ДПМНЕ Драган Ковачки.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Следете нè на Facebook!


This will close in 30 seconds

Show Buttons
Hide Buttons