Клуб во Струмица прави забави и покрај забраната за работа

Во Струмица два дена по ред се одржуваат забави со голем број на лица и покрај забраната за работа на ноќните клубови.

Забавите се со музика во живо, а настапуваат популарни артисти од земјава.

Пазарниот инспекторат во петокот направил контрола и веќе поднел кривична пријава за клубот „Аватар“ потврдуваат оттаму за „А1он“.

Но, и покрај тоа, клубот не престанал со работа туку одржал и втора забава со друг пејач.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Следете нè на Facebook!


This will close in 30 seconds

Show Buttons
Hide Buttons