Исчезна 29-годишна девојка од Велес, фамилијата моли за помош

Мојата сестра Александра Скорниева го напушти домот во 8.15 часот и сеуште се нема вратено. Носи црна кожна јакна, темни фармерки и црни патики.

Доколку некој ја има видено ве молам нека ме исконтактира на број 072/579-619, објави на својот профил нејзината сестра Елена:

Мојата сестра Александра Скорниева го напушти домот во 8.15 часот и сеуште се нема вратено. Носи црна кожна јакна, темни…

Posted by Elena Skornieva on Wednesday, April 22, 2020

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Следете нè на Facebook!


This will close in 30 seconds

Show Buttons
Hide Buttons