Искршени двојазични табли на неколку државни институции во Прилеп (ФОТО)

Непознати сторители ноќеска ги искршиле двојазичните табли на зградата каде се сместени подрачните единици и канцелариите на повеќе државни институции во Прилеп, пренесе ПУБЛИКУМ.

Станува збор за искршени двојазични табли на Фондот за пензиско и инвалидско осигурување, Фондот за здравство како и таблата на Државниот санитарен и здравствен инспекторат.

Случајот е пријавен во полиција, по што екипи на ОВР Прилеп извршиле увид.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Следете нè на Facebook!


This will close in 30 seconds

Show Buttons
Hide Buttons