Зеколи: Законот ќе помине… млади, селете се, бегајте!

Политичкиот аналитичар и поранешен македонски амбасадор, на Твитер сподели свое мислење за законот за ЈО и „перспективите“ што ги отвара.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Следете нè на Facebook!


This will close in 30 seconds

Show Buttons
Hide Buttons