Димитар Апасиев: Ни спремаат тежок ФАЛСИФИКАТ на столетието, преку Скајп попишување од Швицарска

Шверцератот во Собрание продолжува… Еден од најважните закони на деценијата, Законот за ПОПИС, кој денес помина на дневен ред по скратена постапка и со злоупотреба на европското знаменце – веќе утре е на комисиска расправа!? Тоа значи дека опозицијата нема ниту цели 24 часа за поднесување амандмани!p.s. Ни спремаат тежок ФАЛСИФИКАТ на столетието, преку Скајп попишување од Швицарска

😉

#СпреметеСеЗаОтпор#ФалсификатНаСтолетието

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Следете нè на Facebook!


This will close in 30 seconds

Show Buttons
Hide Buttons