ВОЗИЛО НА ЕВН ЗАПАЛЕНО ВО ТЕТОВО ПО ПОСКАПУВАЊЕТО НА СТРУЈАТА – УТРЕ ПАК ПРОТЕСТИ (ФОТО)

Вечерва е запален автомобил ЕВН Македонија во градот Тетово. Во меѓувреме за денес – петок, во неколку градови во земјата ќе се одрши предупредувачки протест против одлуката за покачување на цената на електричната енергија.

Фото: ТВ Тајм, Тетово

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Следете нè на Facebook!


This will close in 30 seconds

Show Buttons
Hide Buttons