ВИДЕО 18+: Бујна докторка се соблече за да прими вакцина во живо во вестите на РТС

Треба нашите власти да размислат за една ваква промоција на вакцинацијата. Додека едната докторка зборува за предностите на вакцинацијата, нејзината колешка зад неа ги собра погледите. Погледнете го видеото тука

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Следете нè на Facebook!


This will close in 30 seconds

Show Buttons
Hide Buttons