(ВИДЕО) Инциденти и во Валандово – свештениците трипати го фрлаа крстот

Скандал и на фрлањето на крстот во Валандово. Свештените лица трипати го фрлаа крстот, затоа што по него се фрлале и лица кои не биле пријавени. Официјално на крајот Костадин Георгиев го фати крстот, пренесе ТВ24.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Следете нè на Facebook!


This will close in 30 seconds

Show Buttons
Hide Buttons