Благодарност до лекарите и првите борбени линии во проекција на прозорите на Универзална

Фестивалот на светлината „Skopje Light Art District” и Универзална сала направија видео проекција на прозорите од салата во знак на благодарност до лекарите, полицијата и сите во првите борбени редови во битката со Кобид 19.

Пораките за благодарност се испишани на повеќе светски јазици, а изработено е во рамки на проектот на Град Скопје „Култура во време на корона“.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Следете нè на Facebook!


This will close in 30 seconds

Show Buttons
Hide Buttons