Апасиев: Ако ти речат “ќе те тепам” – тоа е закана, aко ти речат “ќе те тужам” – тоа е опомена

Ај вака…Ако ти речат: “Ќе те тепам” – тоа е закана. Ако ти речат: “Ќе те ТУЖАМ” – тоа е опомена.

😉

И да. Мери Јордановска од провладиниот портал А1он – ќе те ТУЖАМ за сторено кривично дело “неовластено објавување личен запис” (смс кореспонденција). Барајте си добар адвокат. По можност ЗНМ да ти го плати. Или Сорос

❤

#КвазиНовинарскаНеписменост#ДаЖивееПрофесионалнотоНовинарство

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Следете нè на Facebook!


This will close in 30 seconds

Show Buttons
Hide Buttons